طراحی سایت رایگان روش ها و آموزش ساخت سایت رایگان

فهرست محتوا
5 دقیقه برای مطالعه

اگر به تازگی کسب و کار خود را راه اندازی کرده اید، احتمالا نیاز به یک وب سایت دارید. همچنین ممکن است که قصد راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی داشته باشید و بودجه مورد نیاز برای راه اندازی یک وب سایت را نداشته باشید. 

در این مقاله تمام روش های طراحی سایت رایگان را برای شما ارائه کرده ایم و شما می توانید با استفاده از این روش ها، یک وب سایت رایگان برای کسب و کار خود ایجاد کنید. 

طراحی سایت رایگان

برای طراحی سایت به چه مواردی نیاز داریم؟

  • هاست: هاست یک نوع سرور است که برای طراحی سایت باید آن را تهیه کنید. سایت شما بر روی هاست میزبانی می شود و تمام اطلاعات سایت شما از هاست بر روی مرورگر کاربران مختلف ارسال می شود. برخی از شرکت ها، هاست رایگان ارائه می کنند که یکی از این شرکت ها پارس پک است. 
  • دامنه: دامنه سایت، آدرسی است که در مرورگر جستجو می شود تا سایت شما پیدا شود. برای مثال دامنه سایت لاجی مگ blog.logilook.com است. اگر قصد راه اندازی سایت را دارید، باید دامنه تهیه کنید. دامنه های .ir هزینه نسبتا پایینی دارند و می توانید با سالانه 20.000 تومان، یک دامنه نقطه ir داشته باشید. 
  • سایت ساز یا cms: اگر قصد دارید که طراحی سایت شما رایگان باشد، باید از پلتفرم های سایت ساز استفاده کنید که بدون نیاز به اطلاعات فنی و کد نویسی، بخش های مختلف را به شما ارائه می کنند. وردپرس یکی از بهترین CMS های مدیریت محتوایی است که می توانید به راحتی با استفاده از این پلتفرم و قالب و افزونه ها وب سایت خود را طراحی کنید. 

روش های طراحی سایت رایگان

با توجه به موارد گفته شده طراحی سایت به صورت استاندارد نیاز به هاست، دامنه و یک سیستم سایت ساز یا برنامه نویس دارد. اما اگر قصد طراحی سایت رایگان را دارید، در ادامه برخی از بهترین پلتفرم های سایت ساز بدون نیاز به هر کدام از این موارد را ارائه کرده ایم.

طراحی سایت رایگان

1. سایت ساز رایگان گوگل (google sites)

گوگل سایت یکی از پلتفرم های گوگل می باشد که می توانید با استفاده از آن، وب سایت اختصاصی برای خود طراحی سایت رایگان کنید. گوگل سایت دارای قالب های مختلفی می باشد که به صورت رایگان در دسترس هستند. 

از google site می توانید برای طراحی سایت های شخصی، شرکتی، آموزشی و … استفاده کنید. از قابلیت های این سیستم می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ادغام بسیار ساده با سایر سرویس های گوگل 
  • امکان ایجاد صفحات و لندینگ پیج های مختلف
  • قابلیت اضافه کردن انواع محتوا به بخش های مختلف سایت
  • امکان ایجاد منو و ناوبری برای وب سایت
  • امکان سفارشی سازی بخش های مختلف سایت
  • قابلیت اشتراک گذاری لینک سایت در شبکه های اجتماعی و … 
  • بروزرسانی آسان
  • سرعت و عملکرد مناسب

معایب گوگل سایت

  • ارائه قابلیت های محدودتر نسبت به سیستم های مدیریت محتوایی مثل طراحی سایت وردپرس و برنامه نویسی 
  • نسبت به دیگر ابزار های طراحی سایت کنترل بر روی آن کمتر است
  • برای وب سایت های ساده کاربرد دارد و قابلیت های پیشرفته را ارائه نمی کند

2. ساخت سایت رایگان با وبلاگ ساز ها

سایت های وبلاگی زیادی وجود دارد که می توانید با استفاده از آنها به راحتی یک طراحی سایت رایگان برای خود داشته باشید. ساخت یک وبلاگ در این سایت ها بسیار ساده است و نیاز به دانش فنی ندارد. به همین دلیل نیز بسیاری از افراد برای شروع کار از این سیستم ها استفاده می کنند. 

  • بلاگفا (www.blogfa.com)
  • بیان (blog.ir)
  • پارسی بلاگ (www.parsiblog.com)
  • تبیان (www.tebyan.net)
  • بلاگ اسکای (www.blogsky.com)

تمام سایت های زیر، از بهترین وبلاگ ساز های فارسی هستند که می توانید بدون نیاز به خرید هاست، دامنه و … با استفاده از این وبلاگ ساز ها یک وبلاگ شخصی برای خود ایجاد کنید. 

طراحی سایت رایگان

3. طراحی سایت رایگان با وردپرس

وردپرس یکی از بهترین سیستم های مدیریت محتوایی در دنیا می باشد که بسیاری از افراد برای طراحی سایت و یا مدیریت محتوای سایت خود از این سیستم استفاده می کنند. با استفاده از وردپرس می توانید انواع وب سایت های فروشگاهی، آموزشی، شخصی و … را بسازید و تقریبا هیچ محدودیتی در طراحی سایت با وردپرس وجود ندارد. 

پلتفرم وردپرس به صورت رایگان ارائه شده است اما برای راه اندازی وردپرس نیا به برخی از موارد دارد که احتمالا باید برای آنها هزینه پرداخت کنید:

  • قالب وردپرسی (با اینکه قالب های رایگان زیادی برای وردپرس وجود دارد، اما برخی از قالب های حرفه ای وردپرس، نیاز به خرید دارند)
  • افزونه ها (مانند قالب ها، افزونه ها نیز برای کاربرد های مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. البته که افزونه های حرفه ای باید خریداری شوند)
  • هاست و دامنه: هاست وردپرس برای نگهداری سایت مورد استفاده قرار میگیرد و هاست ها قیمت های متفاوتی دارند. دامنه نیز باید خریداری شود و قیمت آن با توجه به نوع دامنه متفاوت است. 

مقایسه بهترین پلتفرم های طراحی سایت رایگان

پلتفرمنوع سایت ساخته شدهمزایامعایبمناسب برای
وردپرسوبلاگ، فروشگاه آنلاین، سایت شرکتی، پرتال، سایت خبری، اپلیکیشن وب و …انعطاف‌ پذیری بالا، قابلیت شخصی‌ سازی گسترده، جامعه کاربری بزرگ، افزونه‌ های متنوع، مناسب برای سایت‌ های پیچیده و بزرگنیاز به دانش فنی بیشتر، نیاز به نصب و راه‌ اندازی، هزینه‌ های بیشتر برای هاستینگ و دامنهتوسعه‌ دهندگان وب، کسب‌ کار های متوسط و بزرگ، افرادی که به دنبال کنترل کامل بر روی سایت خود هستند.
گوگل سایتوب‌ سایت‌ های ساده، وبلاگ، پرتفولیو، سایت رویدادسادگی استفاده، رابط کاربری آسان، رایگان، مناسب برای سایت‌ های کوچک و سریعقابلیت شخصی‌ سازی محدود، قالب‌ های از پیش تعریف شده، مناسب برای سایت‌ های ساده و بدون نیاز به امکانات پیشرفتهافراد تازه کار، سازمان‌ های کوچک، وب‌ سایت‌ های شخصی
سیستم‌ های بلاگ‌ ساز مثل بلاگفاوبلاگسادگی استفاده، رایگان، جامعه کاربری ایرانیقابلیت شخصی‌ سازی محدود، وابسته به پلتفرم، تبلیغات زیاد، مناسب برای وبلاگ‌ های شخصی و کوچکبلاگر های مبتدی، افرادی که به دنبال راه اندازی سریع وبلاگ هستند.

جمع بندی

به صورت کلی طراحی سایت با روش های مختلفی انجام می شود و برخی از پلتفرم ها امکان طراحی سایت رایگان را برای شما فراهم می کنند. 

البته که در این پلتفرم ها ممکن است محدودیت هایی وجود داشته باشد که در آینده مشکلاتی را برای کسب و کار شما ایجاد کند. در صورتی که به فکر یک بیزینس حرفه ای در سطح وب هستید، بهتر است که از خدمات طراحی سایت لیدوما استفاده کنید که کارشناسان ما یک وب سایت حرفه ای و قابل توسعه را برای شما ایجاد کنند. 

جستجو
اشتراک گذاری
لینک های مفید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *